Agenda

Geen actuele evenementen.

Nieuwsbrief SIL
Bent u (aan-of afvinken):


Ontvang HTML?

Stichting Improvisatie Leeuwarden

logo SIL

Beste (oud)-SIL-leden,

Zoals jullie wellicht weten zijn de structurele subsidies voor SIL van de gemeente Leeuwarden sinds januari 2013 ingetrokken. Dat betekent dat SIL de doelstellingen uit de statuten niet meer kan waarmaken en dus geen activiteiten meer kan ontplooien.

Vandaag hebben we dan ook met het complete SIL bestuur besloten om de Stichting Improvisatie Leeuwarden per 1 januari 2014 op te heffen.

Tegelijkertijd hebben we enkele knopen doorgehakt wat betreft de overblijvende gelden en de projecten die op tafel liggen.

Wij zijn tot de slotsom gekomen dat we onze beschikbare budgetten besteden aan projecten die een uitvloeisel zijn van het SIL erfgoed qua doelstellingen en die in het verlengde liggen van onze statuten.

Dat betekent dat we het resterende geld gaan verdelen over 3 partijen: de FJF, onder de vorm van een uit te schrijven conceptvoorstel waarnaar alle FJF leden kunnen mededingen, tweedens aan jazz/improvisatieprojecten van Otto Jongbloed in Leeuwarden en ten derde aan de uitvoering van de jazztoertocht door Leeuwarden (door studenten van Stenden University).

We willen jullie nog melden dat Felix Roosenstein van Jazz in F (Franeker), met wie we uitvoerig hebben gepraat over samenwerking, op dit moment bezig is om nieuwe workshops en projecten op te zetten in Leeuwarden. Mochten jullie interesse hebben om hem daar in te ondersteunen dan kunnen jullie contact opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

We willen iedereen danken voor de inzet en prettige samenwerking gedurende de 17 jaar van ons bestaan en wensen jullie allen een succesvolle muzikale voortzetting.

Hartelijke groeten,

Gunter Van Rompaey, Katrin Vogel, Petra Vlutters

Laatst aangepast (dinsdag, 17 december 2013 18:38)

 
Foto's
Contact gegevens

Stichting Improvisatie Leeuwarden
postbus 2513
8901 AA Leeuwarden
info@sil-jazz.nl
www.sil-jazz.nl